quarta-feira, 3 de janeiro de 2007

Welcome to Brazil

La primera opinió que vaig tenir de Brasil un cop vaig haver aterrat del maleït avió i després de menjar els shitty menus d'Iberia es que era un país de merda. Aixó si el taxista molt enrollat, a 120 per una autopista plena de sots, a 80 per un tipu ronda de dalt però amb el doble de carrils, doble de curves i el triple de sots, mentre un fiat Uno ens adelantava fent slalom entre els cotxes i es balancejava a les curves perillosament. No em creia que estavem en el barri residencial i tranquil de la classe mitja-alta brasilera. Tranquil si, no hi havia ni déu pel carrer a les deu de la nit, però el contrast es terrible, que ja vaig veure mentre aterràvem. Cases de planta baixa i pum, gratacels al costat, i allà igual, casutxes desgarbades i al costat, hotel que te cagas de guapo i les aceres estàn literalment fetes caldo.

També em va sorprendre les duanes de l'aeroport, vaig posar res a declarar i vaig pasar per un costat como pedro por su casa i ningú va revisar que efectivament no portava res a declarar.

Al cap dels dos dies que porto la opinió ha canviat, almenys el barri de l'oficina de l'icex es molt guapo i molt business i el barri on visc provisionalment té el seu encant, té vidilla i botiguetes i molts baruchos per fer cervejas i shopes.

Continuaremos informando

2 comentários:

Fausto disse...

Espero et vagi tot molt be a Brazil. Ahir vam sortir per aquí a Budapest i la veritat que no està gens malament. Demà començo a la oficina i a veure què tal anirà. De moment estic aquí amb un informàtico-teleco de l'Icex que m'està il.lustrant prou bé. Que tinguis sort germà (hermano). Aquí passo bastant desapercebut. Vaig anar a mirar un pis per llogar a una zona xunga, fosca, plena de penya xunga, amb una foscor xunga..Venga fins aviat!

Enric disse...

Ja podries obrir un blog home...

Tot és agafar-li en tranquillo al'assunto, capisce?