segunda-feira, 15 de janeiro de 2007

Tainted glass

Desconec si es simplement per seguretat o el tuning a Brasil comença per tintar els vidres i blindar el cotxe. Des de la meva óptica, els brasilenys son molt exagerats en quant a la violència i des d'un Opel Vectra (aquí son tots General Motors) a un VW Fox a un carraco dels anys 80 porten els vidres tintats.

Parlant de tuning, pel que veig aquí el normal es portar el cotxe en plan killo-macarra, amb un color cridaner, vidres tintats, tubarro sorollós i la samba a tota hostia, encara que tampoc no n'he vist tants com a Espanya. Aixó si hi ha afició a donar gas, fins i tot et pots trobar amb un taxista en plan Fitipaldi, que segurament no es que vagi massa rápid, pero les condicions de la carretera i dels carrers no son per anar d'aquella manera i menys sense cinturó de seguretat, encara que a mi em diverteixi.

Tornant al tema segurtat,la primera vegada que vaig sortir de festa va ser a un garito de samba i a la sortida, uns brasilenys que gairebé no coneixíem es van entestar en portar-nos a casa, fins a la porta gairebé i tenien més por ells que nosaltres, que no teníem cap problema en agafar un taxi.

Crec que hi ha una mica de paranoia amb aquest aspecte, si vens a Sâo Paulo amb la idea de que et fotran la cartera només de sortir al carrer pot ser que t'emportis una agradable sorpresa quan al cap de dues setmanes segueixis amb la cartera a la butxaca. Evidentment, no és el mateix que a Barcelona i s'han de prendre certes mesures i precaucions, peró no cal capficar-se massa amb aixó.

Nenhum comentário: