terça-feira, 23 de janeiro de 2007

L'escola de samba

Dissabte vam anar amb la colla a un assaig d'una escola de samba. Aquesta es una de les coses que tothom recomana fer en el període pre-carnavalesc. Al principi la cosa no pintava gaire bé al estar bastant lluny (metro+taxi) i al ser l'escola d'un grup de hooligans del Corinthians, pel que tothom anava una mica cagat.

Quan vam arribar ja vam sentir els tambors sonant provinent d'un poliesportiu bastant trinxat i tot grafitejat. Un cop a dins era com anar a una fábrica dels anys 60, no hi havia gaire gent i donávem bastant la nota, peró va venir el director del garito i ens va convidar a seure i disfrutar de l'espectacle. Camí del bar vaig conéixer un paio que parlava català i era del Barça i parlant parlant em va regalar una samarreta de l'escola. Una merda de samarreta, pero em va arribar.

Quan arribo amb la colla tots preguntant el mateix -d'on has tret la samarreta?
Deu minuts més tard, tres més amb la samarreta cutre aquella que et treu tota dignitat com a persona, pero que li tinc carinyo.

L'assaig era només de la secció de percussió i només cantaven el mateix tema, per lo que al final tothom ja se sabia l'estribillo. A mi em va agradar poder veure allò en plan privilegiat (hi havia quatre gats) ja que després van venir dues parelles en que la noia portava la bandera de l'escola i ballaven al davant del grup de percussió, en plan presentació. Després dues garotas impressionants van venir a ballar davant del grup. Les ties anaven amb un tacó enorme i ballaven com si res, movent el cos a una velocitat impressionant. Digne de veure.

No vull ni pensar com serà una escola de samba bona bona.

Nenhum comentário: