terça-feira, 23 de janeiro de 2007

Una mica de caos

Parlant dels helicópters i de l'aeroport de Congonhas, no hi ha dia que no passi algo. Es com si cada dia tingués que passar algo perqué tot segueixi com sempre. M'explico.

Ahir es va tancar la pista central de Congonhas per problemes amb l'aigua, ja que diumenge va caure un bon xàfec i per la nit també, pel que sembla. L'aeroport de Congonhas té unes obres pendents per millorar l'evacuació de l'aigua de la pista, peró com he dit, porten bastant de temps en standby (uns quants anys) i dilluns es va tancar la pista perqué un avió va derrapar en l'aterratge, fent que el tràfic es desviés cap a Gaurulhos i provocant que un munt d'avions passin per sobre de l'oficina.

L'aigua també va provocar un corriment de terres en la nova línia groga del metro, encara que no està del tot clar que només fos aixó. Com sempre, la constructora tira pel métode més barat i després passa el plan AVE. Info aquí

El tema embussos es una cosa per la que has de passar cada dia, perquè moltes alternatives no hi ha, bé hi ha el metro però és molt limitat o bé l'helicópter, però alternatives asequibles no, per la qual cosa hi ha embussos tant de dia com de nit. Dissabte passat ens vam tirar una hora i mitja en un taxi, primer per l'embús que hi havia a les dotze de la nit i després per l'inútil del taxista que no sabia la direcció i el tio ni portava guia ni ràdio ni res de res, anava parant i preguntant a altres taxistes. Sort que el preu ja l'havíem pactat.

Però com dic, al final t'acostumes que cada dia passi algo i als embussos, perqué es lo que hi ha i tampoc hi ha gaires perspectives de canviar per a millor.

Nenhum comentário: