terça-feira, 4 de setembro de 2007

BBB

BBB no es cap onomatopeia, ni talla de sostenidors, ni de condons. Son les sigles del Big Brother Brasil, que com molts altres programes s'adapten al format brasiler afegint el nom del país al darrera del nom original. Un altre dia parlaré del Pimp my Ride Brasil, que també és un riure.

Bé tornant al tema que ens ocupa, el BBB, que es com es coneix popularment, té una fama i popularitat increíble, difícil d'equiparar amb la versió ejpañola. Mentre durava el concurs es comentava als busos, a la feina i a la caixa del super les nominacions i esdeveniments del "pograma". Podeu pensar que es la primera o segona edició i encara es un tema recent. No xatos, ara estan preparant la vuitena (8 que quedi clar) edició.

I que es lo atraient del tema? ja coneixeu la mecànica del programa i la veritat, veure una colla de pallassos, esquizofrénics o freaks directament intentant mantenir una conversa o mullar el xurro sense ser vist cansa bastant. Quina és la diferència doncs? Doncs que de la última edició, almenys dues noies han sortit a la portada de la Playboy brasilera. La Carol i la Fani (si noms molt killos), a més d'altres belleses com la Iris, la Analy, la Flavia o la Juliana, a més de la mencionada Fani.
Davant aquest panorama, un es pregunta que cony fan a Espanya. Jo la próxima edició no me la perdo, davant dels perfils d'algunes candidates que treuen la son a molts, per exemple la Bárbara, la Maira, la Fabiana, o la Camila, que fot por el tros de dona aquesta.

El site de la 8ª edició del BBB es aquest

PD: Vale algú em sortirà amb el rollo de que aixó es una vergonya, una denigració de la dona, que sóc un masclista i del pal. Senzillament, aquestes coses per aquí importen una merda, tant als tios com a les ties. Un altre dia comento el tema sexual per aquí.

Nenhum comentário: