terça-feira, 31 de julho de 2007

Ritual'Delic

Dissabte passat vaig anar a la primera rave des de que vaig arribar! tot i que fotia una fred increíble i plovinejava una mica va molar bastant. La rave aquesta, Ritual'Delic es una rave privada, de poca duració i petita que es va fer a 40 km de Sao Paulo, en un recinte que ja tenia infraestructures i semblava més una disco a l'aire lliure que una rave clássica.

Sobre la rave, dues pistes, la més gran era la Low stage, més rollo techno, i una carpa petita que era la High stage en plan psytrance i on estaven els més colocats XD. El personal bastant típic i moltes (moltes) ties bones, el problema es que era impossible fer-se entendre (subiddooon) i amb el fred que fotia no podies parar quiet.

Curiositats, alguns paios embolicats amb mantes per allá en plan taliban, els pastilleros amb l'ampolla d'aigua al revés i un tall al cul per anar bevent (?) i al bar no hi havia cubates, hi havia cervesa, aigua, refrescos, energétic i vodka, per separat, així que m'anava fotent gots de vodka a palo seco. Quin remei oi?

Deixo un video de la High stage, perque us feu una idea de la musica i el rollo, encara que no es veu gaire cosa.

Um comentário:

MANEL disse...

No veas quina festassa!!!

Jo fa taaaaant que no vaig a cap Rave!!!

Quina enveja!!!

Salutacions desde la tambe freda Sydney.

MNL