sexta-feira, 22 de junho de 2007

News update

Una mica de ronda informativa:

Primer de tot comentar que durant el meu viatge a Recife es va fer la Parada Gay a São Paulo i se'm va passar de comentar-ho, amb un èxit espectacular, entre 3,5 i 4 milions de persones. Val la pena veure les fotos per fer-se'n una idea de la bogeria.

Canviant de tema, la crisi aérea continua, segons un informe aparegut avui de la Infraero, el 22,7% dels vols per avui tenen retards i un 11,3 son cancelats. Els problemes venen des del dimarts en què els monitors del Cindacta1 (Centro Integrado de Defesa Aérea e Controle do Tráfego Aéreo)van deixar de funcionar i es van haver de canviar. Dimecres hi va haver un problema de comunicació en el mateix centre, llavors per una part els jefazos acusen als controladors de provocar aquesta situació com una forma de queixa mentre que els controladors ho desmenteixen. A més els controladors encara es queixen dels problemes amb les frequències i de la poca seguretat laboral. és a dir que des de l'accident de l'avió de la Gol sobre la selva fins ara no s'ha arreglat absolutament res, per més paraules i promeses dels polítics.

A tot això, avui el ministre d'Hisenda Guido Mantega declara que el problema no és tant en les infraestructures sino en l'augment de passatgers a causa del major poder adquisitiu del poble brasiler. Ara resulta que els problemes venen pel creixement económic del país. Que cadascú en tregui les seves conclusions...

Update: Llegeixo les declaracions de la Ministra de Turisme, Marta Suplicy que s'apunta al carro de les declaracions fora de test i compara les files als aeroports amb un part i aconsella als turistes que "es relaxin i disfrutin ja que un cop arribes al destí te'n oblides dels problemes". Uf vaja em quedo molt més tranquil sabent que quan vulgui viatjar m'he de relaxar, dilatar, respirar a fons i apretar fins que surti l'avió.

Um comentário:

MANEL disse...

Osti tu, quina gentada!!!
Això del caos aeri no te nom!!!