sexta-feira, 11 de maio de 2007

Viaje con nosotros

Avís als possibles turistes. Ara no es la millor época per venir, no per la baixada de temperatures(hi ha més coses que no pas platja) sinó per la vostra seguretat.

Resulta que hi ha un sarau de la ostia amb els controladors aeris. En el viatge a Bonito i Pantanal el guia ens va explicar que l'aeroport de Campo Grande no té radar, ni de terra ni d'aire ni en pintura, vaja que en té un des de fa la tira pero no ha funcionat mai, llavors els vols venen controlats des de la central d'infraero a Brasília, per lo que si el pilot la caga donant les coordenades bona nit. Això va venir pk a l'aterrar el pilot es va passar (anava massa rápid) i va haver de tornar a pujar cagant llets per no quedar-se sense velocitat i girar per no estamparnos. Bucólic oi?

Pues si algú recorda l'accident de los Rodeos que va ser perquè no tenia radar de terra per a saber la posició dels avions en la pista, aquí no el té ni l'aeroport de Congonhas, a SP i es el que té més tráfic del país i que tanca la pista principal quan s'acumulen més de 3 mm (mililítres) d'aigua. Ara han arreglat l'auxiliar i han començat a reparar l'asfalt de la principal. Què? algú s'anima a venir? XDDD

Ah per cert aquesta setmana ha aparegut un reportatge on es mostren els problemes que tenen en comunicar-se els pilots amb els controladors per culpa de les emisions de ràdio pirata. El reportatge es impagable

Bé en fi, ja en va passar una de grossa (l'avió de la Gol que va caure al Mato Grosso) i encara es mantenen els mateixos problemes. No passa res gros perque Déu no vol.

Um comentário:

MANEL disse...

Chavalin vaya viatges que et pegues!!! Pero quina por la GOL, no???
Apa, segueix disfrutant!!!

MNL