segunda-feira, 21 de maio de 2007

Urban Sampa Weekends

Divendres el finde no pintava gaire bé. Part de la troupe de becaris anaven a Rio, uns altres mig malalts, etc. Com qui no vol la cosa, vaig anar a casa d'una becària andalusa que feia temps que no la veia per a fer una esquenta (unes copetes) amb uns quants més que feia temps que tenia oblidats. Després vaig acabar al Pachá de Sao Paulo, on l'entrada val 120 reals i nosaltres sense pagar res perqué un tenia un contacte. Simplement no em podia creure que feia unes hores tenia la intenció de quedarme a casa. Alló era el paradís, una cosa espectacular.

Després de perdre mig grup vam sortir cap a les sis i vam anar a fer una hamburguesa i cap a casa. L'endemá tenia un churrasco a casa d'una amiga als afores de Sampa per celebrar el seu aniversari, la cosa no va passar de correcte, a part que es va passar el dia plovent i per la tarda feia una bona fresca. Lo fotut es que va sobrar una de menjar impresionant, va convidar a unes 50 persones i en van venir 15!

Diumenge vam anar a un temple budista coreà, que en teoria hi havia una celebració però al final era un altre dia. Allà vam conèixer un monjo que parlava castellà perfecte i ens va explicar les bases de la religió. Realment interessant, fins i tot ens van regalar un llibret i unes flors de lotus de paper per penjar ultracool.

En fi que a lo tonto a lo tonto he passat el finde fora de casa!

Nenhum comentário: