quarta-feira, 4 de abril de 2007

O churrasco

Seguint la tónica de relatar experiéncies religiones de cap de setmana, dissabte passat vaig anar a un churrasco (barbacoa) que feia un becari que la setmana que ve se'n torna cap a Espanya. Tot i arribar més tard del normal (una horeta) encara faltava gent i no s'havia començat a fer res. Mentre feiem birres i explicavem parides va arribant gent i al cap d'una horeta començen a fer el foc. Una hora més tard ja tenim un bon foc i amb tanta birra la gent va mig tocada. Total que deviem menjar cap a les tres i pico i grácies a que dos desgraciats es van anar ocupant de fer el menjar i anar girant els pinxos, perque el paio que se'n anava va fer la compra i prou. Ara lo bo d'estar controlant el menjar es que menges més ;) total que després van venir un parell de truites de patata enormes i delicioses per anar fent boca i després les broxetes de vedella, pollastre i formatge. Una bestiesa de menjar, que tot i aixo es va acabar.

Després de nosequantes birres i de dinar es va posar a ploure de mala manera, aixi que vam anar a una sala al costat, i vinga, mes birres i cubates. Vinga xerrar, ballar i fer el pallasso i quan es van acabar els refrescos van arribar les caipirinhes. Cap a les set el viatge que portavem era bastant maco, pero com que cap a les 11 ens van fotre fora (o eren les 10?) van anar els alcoholics que quedavem de festa a un bar musical. Per rematar la nit, milkshake de xocolata a les dues de la nit.

L'endemá evidentment una resaca i una fluixera brutals per lo que no em vaig moure de casa en tot el sant dia.

Per cert avui m'he tornat a refredar, per segona vegada des de que estic aquí. Es lo que tenen els canvis de temperatura...

Fotos coming when available

Nenhum comentário: