sexta-feira, 1 de fevereiro de 2008

Recull de premsa

Algunes notícies que destaco:

  • 100 anys d'immigració japonesa al Brasil, recorregut pel barri japonès de Liberdade
  • El trofeu de millor jugador del món 2007 otorgat a Kaká està exposat a la seu de la església Renascer, on pertany el jugador i on va donar el guardó. Aquesta església es va fer famosa quan els seus dos fundadors van entrar als EUA amb més diners dels permesos (56 mil dólars) i van ser empresonats per tràfic de diners i conspiració. Com a curiositat tenen canal de tele propi i un portal bastant curiós.
  • La ministra de turisme Marta Suplicy es desfoga a la fira de turisme de Madrid : "almenys a Brasil no hi ha terrorisme" i va afirmar que encara que els europeus s'afanyin a fer monuments, les riqueses naturals del Brasil no les tindrán mai. Jo al ritme que es carreguen les platjes i l'amazones, no ho hagués dit mai.
  • Brasil prepara una gran compra d'armament a França. Vés a saber per a què, com si no hi haguessin llocs més urgents on gastar els diners...
  • L'élit brasilera confia més en els medis de comunicació (64%) que en el govern (22%) i a mi que no m'estranya.
  • El president del senat, el sr. Alves (de nom Garibaldi) vol que s'investiguin les despeses amb les targetes de crèdit corporatives del govern per veure si hi han hagut excessos per part de ministres. L'endemà ja en surt una amb un gasto de 3.000 reals per Nadal i unes despeses totals de 171.000 reals. Veurem si la foten al carrer o no. Aposto pel no.
  • Lula la caga dient que el deforestament de l'amazones no era per tant i després surten les dades que durant l'ultim trimestre del 2007 el deforestament va augmentar en 7.000 km². Lula caparrut com ell sol ha manat sobrevolar la zona i fer un altre recompte.
I fins aquí l'edició d'avui. Gràcies per la seva atenció i fins a un altre.

Nenhum comentário: