quarta-feira, 14 de fevereiro de 2007

PS3

Aquesta no me l'esperava, la setmana passada vaig anar a l'fnac que tinc prop de casa. Si aqui hi ha fnac, pero hi ha menys coses que els de bcn i no es el lloc més barat, van una mica en plan pijo. Total, que passo per la secció de consoles i alla està la ps3 en una vitrina. La nova generació de consoles ha arribat abans al Brasil que a Europa.

Es realment una bestia negre, enorme, molt brillant i amb un preu astronómic. 3.999 reals, o uns 1.400 euros, més del doble del que costarà a Europa (600 euros). Hi havien 3 jocs a 299 reals cada un o sigui uns 108 euros, alguns jocs de xbox360 costaven el mateix. La 360 esta a 2.999 reals (uns 1.000 euros)

La nintendo wii també hi era, almenys els jocs i els mandos, perqué la consola no la vaig veure enlloc, la ps3 tampoc la vaig veure (apart de la exposada).

La ps2 slim hi era a 699 reals lo que equival a 250 euros, el doble de lo que val a Espanya, en fi que no hi ha alternatives, hauré de buscar un altre passatemps.

Ser un viciat als videojocs en aquest país es un luxe, o sigui que ja em puc conscienciar a passar un any sense consola :(

2 comentários:

Iggena disse...

Jo tinc altres opcions: apuntat a capoeira; apren a fer plats típics del país; dedica´t a fer voluntariat amb els meninos de la rua; agafat la llista de libres que ens va pasar el Pelayo, llegeix-te´ls tots i fes-nos resums...

Enric disse...

no si opcions n'hi ha un munt, lo que falten son ganes, alló d'arribar a casa, escarxofarte al sofà i engegar la play, no té preu.