quarta-feira, 28 de fevereiro de 2007

Nightlife

Bé em penso que fins ara no havia parlat de la vida nocturna a São Paulo, i ja m'hi val. Lo meravellós es que tens de tot, la majoria de bars nocturns tenen música en directe, des dels que toquen música brasilera (samba, pagodé, axé, bossa nova i per l'estil) als que toquen rock. I després a seguir la festa a una balada (disco) house i rematar la nit a un after de música electrònica i anar cap a casa al migdia. Lo que passa es que s'ha de saber on anar, perquè cada dia toca anar a un lloc, i el públic que va a un lloc un determinat dia, l'endemà es completament diferent i sembla un altre lloc. Així hi ha puestos que igual el dijous fan techno, però l'endemà hi ha un grup de samba i l'altre house. Així que s'han de conéixer els garitos.

Un dels puestos típics on vaig es el Sarajevo, un lloc molt underground amb tot de posters i graffittis per les parets i un cert aire extravagant. Hi ha un pati amb cadires que sembla (o esta) mig en ruïnes, una sala on toquen els grups en un petit escenari, una altra sala més, mmm... underground, es difícil catalogar la música, i a dalt hi ha una sala reggae i una petita biblioteca per llegir en algun sofà mig petat.

Els divendres hi havia poca gent, però els dissabtes s'emplena fins a la bandera i allò es com una sauna (no hi ha aire acondicionat, sinó ventiladors)

Un dia aviam si puc fer una afoto.

Avui vaig a un concert de rock solidari (no sé de què) on grups brasilers versionen Deep Purple, Creedence, els Beatles i Ramones, aviam com va...

Nenhum comentário: