terça-feira, 13 de fevereiro de 2007

Futebol

Diumenge vaig anar amb un grupillo mixt (si van venir dues dones, dos trossos de dona per ser exactes) a veure el derby entre els inmigrants negres i els pijos mariques, o sigui entre el Corinthians i el São Paulo. D'entrada el taxista ens va advertir del perill, peró va pitar a uns del São Paulo i mentre anávem cap a l'entrada dels torcedores corintians els del São Paulo vigilaven cada cotxe que passava. El taxista (un catxondo de cuidado, ens va posar música baiana i estavem tots ballant dins del cotxe) ens va dir que si els del São Paulo ens veien baixar del cotxe en zona corintiana anirien a petar-lo i el taxi ens va deixar una mica abans.

bueno baixem i ambientasso, anem cap a l'entrada, fila de polis catxejant, les ties passaven malpensats, ticket a la maquina i cap a dins. Molt senzill. Un cop a dins vam estar una estona mirant el camp, era gran, pero modest i les grades de dalt (3 pisos) només tenien una mica de seient, sense respaldo, suposo que per evitar trencadisses i igualment tothom s'está de peu. De seguida començen els cántics i me'ls vaig aprendre rápidament. era com una batalla, uns cantaven i els altres després responien, aixó si, uns després dels altres, sense trepitjades. Començava a ploure.

Amb el rollo dels cántics i mirant les mascotes fent una tanda de penals (i la gent celebrant el gol com si comptés) va començar el partit i ni ens en vam adonar. Més cántics. Primer gol del Sao Paulo, el volum baixa i aixi arriba la primera part. Durant la segona arriben dos gols més i la torcida corintiana emmudeix, algun càntic comença, pero la gent no està d'osties i comença a cridar als seus propis jugadors. Més pluja en plan txirimiri. Allo pintava lleig, el partit encara més i pirem deu minuts abans, just quan el corinthians fa el gol de l'honor.

Aviam si avui enganxo algun partit europeu repetit, perque el partir de diumenge era de segona B. Ara, qui mes qui menos els té morenos i fa un detallasso de mérit, un barret, una finta, una deixada de taló, una bicicleta...

Au cántic curtet de regal:

Corinthians!
Corinthians meu história!
Corinthians meua vida!
Corinthians meu amooor!

Nenhum comentário: