quinta-feira, 11 de dezembro de 2008

estudio estadio

Ara que he començat a parlar de futbol, un breu repàs al que ha estat el campionat brasiler 2008. Un campionat apassionant, on s'ha decidit tot a la última jornada, tant per dalt com per baix.

Després de unes quantes jornades, Sao Paulo, Gremio, Cruzeiro i Palmeiras es jugaven el campionat, el palmeiras de vanderlei luxemburgo, tot i fer una bona temporada ha acabat en quarta posició, una més que la temporada passada, tota una desilusió donat la gran inversió que havien fet aquesta temporada, començant per l'entrenador. Gremio i Sao Paulo s'han barallat pel campionat fins a la ultima jornada. El Sao Paulo havia començat malament i ha fet una segona volta espectacular i de fet no ha fallat en la ultima jornada i ha aconseguit el campionat, sent el tercer consecutiu i el sisè que aconsegueix.

Per la part de baix, dues novetats, la Portuguesa, quart equip de sao paulo, cau a segona juntament amb un gran de Rio, el Vasco da Gama, el que entrenava i va penjar les botes el gran Romário. Es confirma que portuguesa i corinthians no poden jugar junts en la mateixa divisió, quan un puja l'altre baixa.

Així doncs queden Sao Paulo, Gremio i Cruzeiro en plaçes de libertadores i el Palmeiras que haurá de jugar la fase previa de libertadores.

Com a máxims golejadors tenim a Keirrison del Coritiba amb 21, igual que Kleber Pereira del Santos i Washington del Fluminense. Hernanes, del sao paulo, que sonava pel Barça ha estat elegit el crac del torneig.

Nenhum comentário: