sexta-feira, 17 de outubro de 2008

El segrest del segle

Portem 89 hores del segrest més llarg de l'estat de Sao Paulo. Dit així sembla un qüestió d'estat.
La realitat es que un nano de 22 anys ha segrestat a dues noies de 15. el motiu es que la noia el volia deixar i ell no ho volia, amb lo que el dia 13 va anar a casa d'ella i va segrestar a la noia, una amiga i dos més a punta de pistola.

El mateix dia va deixar anar els altres dos nanos. El dia següent va deixar anar a la amiga de la exnòvia i així es va quedar. Llavors varen arribar a un pacte amb el segrestador, si la amiga tornava, ell s'entregaria. Així que la policia va tornar a enviar a la noia (menor recordem-ho) a l'apartament i no en va sortir més. La familia de la noia ho sap per la televisió. Cagada com un temple. Tornem com a l'inici. Al pare de la noia li dona un atac d'hipertensió, que encara em sembla poc.

Pel que he sentit portaven sortint 3 anys, amb la qual cosa el paio estava sortint amb una nena de 12 anys, que ara el deixa i el tio agafa dues pistoles i la tanca a casa seva "per conversar amb ella".

Moltes coses que no entenc, com pot sortir la policia dient que l'amiga pot sortir quan vulgui i no es considera hostatge? perquè coi no invadeixen el puto apartament? no poden arribar en un acord amb un paio de 22 anys en quatre dies? com poden tornar a enviar a l'amiga sense que l'acompanyi ningú? com pot un tio sortir amb una noia de 12? segons sembla l'unic que impedeix rendir-se al paio es que no té prous collons, llavors tant costa acabar amb aquesta tragicomèdia?

país de mongols

Actualitzo: el segrest ha acabat de la pitjor manera, el paio ha disparat a la seva exnovia al cap i a l'abdomen, i a la boca a l'altre. La poli ha entrat i l'ha arrestat. l'exnovia está en coma irreversible.
La poli diu que qui saben portar aquestes coses son ells i la resta no en té ni puta idea i que podien haver disparat al paio pero com que no tenia antecedents i es tractava d'una crisi amorosa no ho varen fer.

Més coses, la poli va entrar amb el pretext que havien sentit un tret, segons una cadena de televisió i les imatges que va emetre, fet que concordava amb la versió de la poli. Després es comprova que no era un tret sino un soroll que van confondre amb un tret. Si fos així sembla que l'entrada al pis de la poli hauria espantat al notes i disparant així a les dues noies.

Per cert, al final la noia que estava en coma ha mort. L'amiga s'ha recuperat.

país de mongols

Nenhum comentário: