terça-feira, 15 de abril de 2008

Miss Brasil




Diumenge passat mentre jo estava a la platja de Guarujá aprofitant el finalzinho de l'estiu es va celebrar el concurs de Miss Brasil, que tampoc es que sigui un event mundial pero bé, em va picar la curiositat per veure la guanyadora i les concursants i comparar-ho amb miss espanya, on sempre hi ha cada enchufe que fa por.

Després de veure les candidates, home, bastant millor que a Espanya. Sempre hi ha les que penses que en el seu estat n'hi hauran de millors, peró bé, les millors com sempre ja estan fitxades.

Jo tenia com a preferida la de Paraná (tremenda) o la de Rio de Janeiro, la finalment guanyadora, la de Rio Grande do Sul no li veig el què. Jo li fotia 25 tacos i en té 22 i té pinta de estar molt cremada. I pinta de zorrona del Love Story. Un dia explicaré què és el LS, pero avui ho deixo aquí.

I ojo que la pava es cosmetóloga, en una entrevista a la Folha afirma haver-se retocat els pits i el nas (la que més s'havia operat de tot el concurs) i haver llegit el Petit Príncep per a la gala final. Esfereïdor. Si algú ha de fer oposicions que no s'oblidi de llegir el Petit Príncep!

Joder es que veig 22 anys i dues operacions estètiques i flipo. Encara que vés a saber en altres països...

Nenhum comentário: