quinta-feira, 24 de abril de 2008

Notición freak del dia

Malauradament amb la desaparició del protagonista, però la notícia es de les més surrealistes que he vist mai.

Un capellà brasileny per a recaptar fons per a la seva nova acció d'ajut als necessitats de la seva comunitat decideix batre un récord volant enganxat amb mil globus durant 20 hores. Tela, però es que l'home només anava amb un vestit térmic, dos móbils i un gps que no sabia utilitzar, no havia completat un curs de paracaigudisme i no va saber interpretar les condicions climàtiques adverses que el van acabar portant cap a l'oceà. S'han localitzat uns globus a 40 km de la costa i segueix la recerca. La pregunta immediata que em faig es com coi pensava baixar.

Definitivament si volia ascendir als cels, ho ha aconseguit. N'hi ha alguns que n'haurien de prendre exemple...

terça-feira, 15 de abril de 2008

El megacamp de petroli

Avui la premsa espanyola es fa ressó d'una notícia d'ahir -papá papá cuándo comeremos pan de hoy? mañana hijo, mañana- pues igual.

La notícia es que Petrobras, Repsol i British Gas tenen conjuntament un camp de petroli davant de les costes de Rio de Janeiro i São Paulo (l'anomenat carioca o BM-S-9) que podria tenir unes cinc vegades el petroli de la reserva del camp de Tupi (situat a prop del primer) amb la qual cosa seria el tercer jaciment més gran del món i el descobriment major en els últims 20 anys, amb unes reserves total de 33 mil milions de barrils, segons va dir ahir el president de la ANP (Agencia Nacional del Petroli).

Aquesta notícia ha disparat les accions de les tres empreses, en el cas de repsol les seves accions varen pujar un 17% més o menys de cop i tot semblava felicitat davant del nou récord del preu del cru, però desgraciadament avui el mateix paio ha dit que ell no va anunciar res, que simplement es va dedicar a divulgar un article de la revista nordamericana World Oil del febrer, davant de les pressions de la CVM (Comissió de Valors Mobiliaris) i de membres del govern incluint Lula.

Davant tot això la Petrobras només diu que encara están estudiant la zona i no tenen cap resultat definitiu fins d'aquí a tres mesos, amb la qual cosa tot sembla fum.

Tot i que ell va dir que les informacions eren oficioses i que no hi ha res confirmat, no apareix per enlloc l'esmentada revista i sembla que la informació la dóna ell de primera mà, així que aquí hi ha algú que hi ha guanyat molts calés i que aquesta nit dormirà molt tranquil...

seguiremos informando...

Miss Brasil




Diumenge passat mentre jo estava a la platja de Guarujá aprofitant el finalzinho de l'estiu es va celebrar el concurs de Miss Brasil, que tampoc es que sigui un event mundial pero bé, em va picar la curiositat per veure la guanyadora i les concursants i comparar-ho amb miss espanya, on sempre hi ha cada enchufe que fa por.

Després de veure les candidates, home, bastant millor que a Espanya. Sempre hi ha les que penses que en el seu estat n'hi hauran de millors, peró bé, les millors com sempre ja estan fitxades.

Jo tenia com a preferida la de Paraná (tremenda) o la de Rio de Janeiro, la finalment guanyadora, la de Rio Grande do Sul no li veig el què. Jo li fotia 25 tacos i en té 22 i té pinta de estar molt cremada. I pinta de zorrona del Love Story. Un dia explicaré què és el LS, pero avui ho deixo aquí.

I ojo que la pava es cosmetóloga, en una entrevista a la Folha afirma haver-se retocat els pits i el nas (la que més s'havia operat de tot el concurs) i haver llegit el Petit Príncep per a la gala final. Esfereïdor. Si algú ha de fer oposicions que no s'oblidi de llegir el Petit Príncep!

Joder es que veig 22 anys i dues operacions estètiques i flipo. Encara que vés a saber en altres països...

segunda-feira, 14 de abril de 2008

Alerta de dengue

Per als que vinguin o hagin de viatjar a la zona de Rio i Brasil en general. Des del gener passat ja hi ha hagut 50 defuncions a la ciutat de Rio i 82 en tot l'estat. De moment s'han declarat més de 75.000 casos de dengue, més que en tot l'any passat. A l'interior de l'estat de São Paulo també han augmentat els casos. A Paraíba i Pernambuco s'han declarat dues morts, les primeres del 2008.

El dengue es una malaltia transmesa per un mosquit, per a la qual no hi ha vacunes. el mosquit prolifera en ambients humits i amb aigua neta estancada, on hi posa els ous. Així que ojito i a comprar repelent si heu d'anar per aquestes zones!

Lo millor per evitar el contagi apart del repelent son els pantalons llargs, mitjons i sabates tancades.